Casaments

En busca del pastís ideal pel teu casament? Sens dubte un dels records més especials del dia és el moment del pastís… un moment dolç i romàntic del qual ens encantaria formar part! Fem proves de tast i assessorament per triar la opció ideal per combinar amb el menú del banquet.

 

Et convidem a visitar l’apartat carta de sabors per fer-te una idea de les nostres especialitats, o bé demana’ns el què t’agradaria i et presentarem una o vàries propostes. Pel que fa el disseny, pots veure algunes fotos a continuació, o pots explicar-nos la teva idea i farem tot el possible per elaborar el pastís dels teus somnis!

Una altra opció de tendència en els casaments són les taules dolces. Un racó del jardí o de la sala nupcial es transforma en un paradís de deliciosos petits pecats (mini cupcakes, cakepops, mini cookies…), que poden ser decorats amb el mateix estil i colors que el pastís de noces. També fem taules salades, si prefereixes un racó d’aperitiu. Pots consultar un llistat de productes i preus a l’apartat Taules dolces.